Har vi varit här förut?

 

Hypnos och tidigare liv

Kan händelser från tidigare liv påverka mitt nuvarande? Ge dig själv en resa tillbaka och ta del av tidigare upplevelser

” Livet skall levas framlänges men förstås baklänges.” 

I regression går man bakåt i tiden och upplever tidigare liv. För att få ytterligare bekräftelse har flera klienter besökt platser för den oftast mycket starka regressionsupplevelsen. I regression kan ibland upplevelsen av en händelse i tidigare liv frigöra nuvarande symptom. Det är ju oerhört värdefullt för oss , för den process vi befinner oss i här och nu.

De flesta av världens religioner förkunnar själens återfödelse i någon form bl.a hinduismen och buddhismen. De undersökningar som gjorts tyder på att ca 30 % vuxna svenskar tror på reinkarnation. Under de senaste 50 åren har tusentals ”fall” undersökts. Många har bekräftats vara historiskt äkta . Dessa fakta har ej återspeglats i vare sig press eller övriga massmedia. Att tala om begrepp rörande själ och ande, har ju i Sverige länge varit så gott som tabu. Den ledande auktoriteten inom de vetenskapliga studierna av reinkarnation är Ian Stevensson, som dokumenterat många fall. Framför allt har Ian intresserat sig för barns berättelser, därför att de är ofärgade av det etablerade samhället.

 

Hypnos och tidigare liv 2– Brian L Wise är utbildat i hypnoterapi hos Omni Hypnosis Traningscenter/ Gerald Kein

”Livet skall levas framlänges men förstås baklänges” 

”Det finns flera jättebra böcker som ger en bra beskrivning av reinkarnation, två av mina favoriter är ”Sökandet efter mina barn från ett tidigare liv” av Jenny Cockell.

Den andra är ”Många liv, många mästare” av Brian L Wiess

 

Share This